Αποδοχή και αγάπη

Τι:

Εκφράζουμε στο παιδί μας την αγάπη μας άνευ όρων.

Γιατί:  

Οι μαθητές που αγαπιούνται στο σπίτι, έρχονται στο σχολείο για να μάθουν, οι μαθητές που δεν αγαπιούνται στο σπίτι, έρχονται στο σχολείο για να αγαπηθούν.", Nicholas Ferroni.

Πως:  

Δείχνουμε στο παιδί μας πως το αγαπάμε και το αποδεχόμαστε άνευ όρων.

Tips:
 • Τα παιδιά χρειάζονται περισσότερο την αποδοχή και την υποστήριξη όταν αποτυγχάνουν ή όταν απογοητεύονται. Δείχνουμε στο παιδί μας την αγάπη μας και την αποδοχή μας, ακόμα κι αν δεν τα κατάφερε τόσο καλά όσο προσδοκούσαμε σε κάποιο μάθημα ή δραστηριότητα. Δε θέλουμε το παιδί μας να πιστεύει ότι θα το αγαπάμε μόνο αν παίρνει καλούς βαθμούς, ούτε θέλουμε να πιστεύει ότι στη ζωή του, για να αξίζει την αγάπη, πρέπει να ικανοποιεί τις προσδοκίες των άλλων.
 • Δε συγκρίνουμε την επίδοση του με την επίδοση των αδερφιών του ή άλλων παιδιών. Συγκρίνοντας το παιδί μας με κάποιο άλλο παιδί, του δημιουργούμε ένα αίσθημα ανεπάρκειας, ανικανότητας και απόρριψης και το φορτώνουμε με άγχος να γίνει κάποιος άλλος, για να καταφέρει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας και να κερδίσει την αποδοχή και την αγάπη μας.

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...