Το βάζο των καλοκαιρινών αναμνήσεων

Τα σχολεία μόλις έκλεισαν και το καλοκαίρι είναι μπροστά μας! Ας το απολαύσουμε και ας φυλάξουμε κάθε όμορφη στιγμή του για πάντα στη μνήμη και στην καρδιά μας, καταγράφοντάς τη!

Βάζο καλοκαιρινών αναμνήσεων

Βάζο καλοκαιρινών αναμνήσεων με κάρτες καταγραφής αναμνήσεων και της αντίστοιχης ημερομηνίας

Στην οικογένειά μας δημιουργούμε στην αρχή κάθε έτους το βάζο των αναμνήσεων, για να φυλάμε τις όμορφες και αστείες αναμνήσεις μας, καθώς και τα επιτεύγματα και τις έξυπνες και αστείες ατάκες των παιδιών μας. Αν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις κατά τη διάρκεια του έτους δεν σας επιτρέπουν να περνάτε πολύ χρόνο με την οικογένειά σας και έχετε ελεύθερο χρόνο μόνο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών, μπορείτε να δημιουργήσετε ανάλογα το βάζο των καλοκαιρινών αναμνήσεων. Το βάζο των καλοκαιρινών αναμνήσεων μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία και διατήρηση των αναμνήσεών σας, καθώς και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παιδιών σας! Αντί για βάζο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο κουτί και να το διακοσμήσετε όπως θέλετε! Εκτός από αναμνήσεις, μπορείτε να φυλάτε και αναμνηστικά από τις καλοκαιρινές σας διακοπές. 

Δείτε το ημερολόγιο οικογενειακών παραδόσεων...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...