Επίσκεψη στη βιβλιοθήκη - Τα καλύτερα παιδικά βιβλία

Ο καλύτερος και, παράλληλα, ο ευκολότερος τρόπος για έναν γονέα να περάσει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του από τη βρεφική, κιόλας, ηλικία είναι η ανάγνωση παιδικών βιβλίων.

Τα οφέλη της ανάγνωσης παιδικών βιβλίων στα παιδιά είναι ευρέως γνωστά. Τον θεωρώ, όπως ανέφερα, τον καλύτερο τρόπο γιατί, σύμφωνα με τους ειδικούς, συμβάλλει στην ανάπτυξη των περισσοτέρων, αν όχι όλων, των ειδών νοημοσύνης (γλωσσική ή λεκτική νοημοσύνη, μουσική/ρυθμική νοημοσύνη, σωματική/κιναισθητική νοημοσύνη, συναισθηματική ή διαπροσωπική νοημοσύνη, ενδοπροσωπική νοημοσύνη, χωρική νοημοσύνη, φυσιογνωστική νοημοσύνη, λογική/μαθηματική νοημοσύνη, υπαρξιακή νοημοσύνη) των παιδιών. Παράλληλα, θεωρώ ότι είναι και ο ευκολότερος, γιατί δεν απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία και πλέον υπάρχουν βιβλιοθήκες ακόμα και σε πολύ μικρά χωριά, κάνοντας την πρόσβαση στο παιδικό βιβλίο εύκολη και χωρίς κόστος για την οικογένεια.

Καθιερώστε την επίσκεψη στη βιβλιοθήκη μία φορά τον μήνα και βάλτε, έτσι, στην αγκαλιά του παιδιού σας το βιβλίο, και κατ' επέκταση την αγάπη για τη γνώση και τη μάθηση! Δείτε πως να κάνω το παιδί να θέλει να διαβάζουμε βιβλία εδώ και πως διαβάζω παραμύθια στο παιδί στο σπίτι εδώ.

Ποια είναι τα καλύτερα παιδικά βιβλία; Επειδή οι επιλογές σε παιδικά βιβλία είναι άπειρες, μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας κάποιο από τα βιβλία που προτείνονται στις παρακάτω λίστες, μέχρι να αποκτήσετε τους αγαπημένους σας συγγραφείς παιδικών βιβλίων και τα προσωπικά σας κριτήρια στην επιλογή τους!

Δείτε το ημερολόγιο οικογενειακών παραδόσεων...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...