Ανάγνωση παραμυθιού πριν τον ύπνο

Η ανάγνωση ενός παραμυθιού στα παιδιά πριν τον ύπνο είναι μία από τις πιο διαχρονικές και αγαπημένες συνήθειες για τις περισσότερες οικογένειες.

Τα οφέλη της ανάγνωσης βιβλίων στα παιδιά είναι ευρέως γνωστά, όπως γνωστή είναι και η φράση του Άινσταϊν "Αν θέλετε τα παιδιά σας να γίνουν έξυπνα, διαβάστε τους παραμύθια. Αν θέλετε να γίνουν πολύ έξυπνα, διαβάστε τους περισσότερα παραμύθια.". Η ανάγνωση, όμως, ενός βιβλίου ως αναπόσπαστο τμημα της ρουτίνας ύπνου ενός παιδιού έρχεται να προσθέσει σε αυτά ένα ιδιαίτερα σημαντικό όφελος, το οποίο δεν είναι άλλο από την ενίσχυση της σχέσης μεταξύ γονέα και παιδιού. Το παιδί εισπράττει με έναν ακόμη τρόπο την αγάπη σας, ενισχύεται το αίσθημα της ασφάλειας, την οποία έχει τόσο ανάγκη, και κλείνει την ημέρα του με ευχάριστο τρόπο. Αφού τελειώσετε την ανάγνωση, μπορείτε να πείτε και την προσευχούλα σας!

Τι καλύτερο, λοιπόν, για ένα παιδί από το να κλείνει την ημέρα του στην αγκαλιά του γονέα του να του διαβάζει τις αγαπημένες του ιστορίες; Δείτε εδώ πως διαβάζω παραμύθια στο παιδί στο σπίτι.

Ποια είναι τα καλύτερα παιδικά βιβλία; Επειδή οι επιλογές σε παιδικά βιβλία είναι άπειρες, μπορείτε να ξεκινήσετε επιλέγοντας κάποιο από τα βιβλία που προτείνονται στις παρακάτω λίστες, μέχρι να αποκτήσετε τους αγαπημένους σας συγγραφείς παιδικών βιβλίων και τα προσωπικά σας κριτήρια στην επιλογή τους!

Δείτε το ημερολόγιο οικογενειακών παραδόσεων...

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...