Ψυχολογία

Για το παιδί | Για τη μαμά

Για το παιδί

20 ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

Τα παιδιά δεν γεννιούνται με οδηγίες χρήσης και η σωστή ανατροφή ενός παιδιού αποτελεί την πιο δύσκολη πρόκληση στη ζωή ενός γονιού. Στην παρακάτω αφίσα έχω συγκεντρώσει τους 20 βασικούς κανόνες ανατροφής ενός ψυχικά και σωματικά υγιούς παιδιού, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες και την εμπειρία μου ως μαμά. Μπορείτε να την κολλήσετε στο ψυγείο ή όπου σας διευκολύνει (εγώ την έχω κολλήσει στην εσωτερική πλευρά της πόρτας της ντουλάπας μου), ώστε να τη συμβουλεύεστε. Κάντε δεξί κλικ επάνω στην αφίσα και αποθηκεύστε την στον υπολογιστή σας, για να την εκτυπώσετε.

20 βασικοί κανόνες ανατροφής ενός παιδιού

Για τη μαμά

10 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΑΜΑ

Οι σύγχρονες γυναίκες είναι επιβαρυμένες με πάρα πολλούς ρόλους και η κοινωνία περιμένει από αυτές να είναι τέλειες σε όλους, γεγονός που τις εξοντώνει ψυχολογικά. Στην παρακάτω αφίσα έχω συγκεντρώσει 10 βήματα, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες και την εμπειρία μου ως μαμά, για να είσαι μία ευτυχισμένη μαμά. Μπορείτε να την κολλήσετε στο ψυγείο ή όπου σας διευκολύνει (εγώ την έχω κολλήσει στην εσωτερική πλευρά της πόρτας της ντουλάπας μου), ώστε να τη συμβουλεύεστε. Κάντε δεξί κλικ επάνω στην αφίσα και αποθηκεύστε την στον υπολογιστή σας, για να την εκτυπώσετε.

10 βήματα για να είμαι μία ευτυχισμένη μαμα

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...