Δωρεάν υλικό για την οργάνωση των μαμάδων

Δεν χρειαζόμαστε υπερδυνάμεις, σωστή οργάνωση χρειαζόμαστε!

Η σωστή οργάνωση είναι πολύ σημαντική και μπορεί να βοηθήσει εμάς τις μανούλες να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις πολλές υποχρεώσεις και φροντίδες της καθημερινότητάς μας, και όχι μόνο. Δες τα tips και το υλικό για την οργάνωση της καθημερινότητας σου στο σπίτι και στη δουλειά και το υλικό για ειδικές περιστάσεις, όπως υλικό για την οργάνωση βάπτισης, πάρτι, των χριστουγένων, της νέας σχολική χρονιάς κ.α.

*Απαγορεύεται η εμπορική εκμετάλλευση των αρχείων ή μέρους αυτών.
© 2021 dreamy. All rights reserved.

Tips | Για το σπίτι | Για τη δουλειά
Για εμένα | Για τη μέλλουσα μαμά
Για τα παιδιά | Πίνακες οργάνωσης

Tips διαχείρισης χρόνου για μαμάδες

 1. Δημιούργησε ένα πρόγραμμα δουλειών σπιτιού, ώστε να κατανείμεις τις δουλειές του σπιτιού στις ημέρες της εβδομάδας, ανάλογα με το πρόγραμμά σου. Ανέθεσε συγκεκριμένες δουλειές στα μέλη της οικογένειας, ανάλογα με τις δυνατότητές τους.
 2. Δημιούργησε ένα οικογενειακό εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής, ώστε η διατροφή σας να είναι πλήρης και να ξέρεις πάντα τι θα μαγειρέψετε, αλλά και τι χρειάζεται να συμπεριλάβεις στη λίστα για τα ψώνια. Επίσης, μπορείς να τοποθετήσεις έναν διάφανο φάκελο στον τοίχο ή στα πλακάκια της κουζίνας, όπου θα φυλάτε τις συνταγές σας, με τέτοιο τρόπο ώστε να διαβάζονται. Έτσι, θα μπορείτε να φέρνετε μπροστά τη συνταγή που θέλετε και να την βλέπετε μέσα από τον φάκελο με άνεση. Βρείτε συνταγές για μαμάδες και παιδιά εδώ και ιδέες και συνταγές για κολατσιό για το σχολείο εδώ.
 3. Έχε πάντα ένα μηνιαίο πρόγραμμα σε εμφανές σημείο με τις υποχρεώσεις σας ή και ένα μηνιαίο πρόγραμμα με στήλες για κάθε μέλος της οικογένειας, καθώς και ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα με τα μαθήματα και τις δραστηριότητες των παιδιών, ώστε να μην χρειάζεται να τα θυμάστε και να μην ξεχνάτε τίποτα.
 4. Δημιούργησε έναν πίνακα ρουτίνας για κάθε παιδί, ώστε τα παιδιά να γνωρίζουν ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, και μπορεί να περιλαμβάνει τη διατροφή, την υγιεινή, τη μελέτη, την προετοιμασία της τσάντας τους και των ρούχων τους για την επόμενη ημέρα, τον ύπνο τους σε καθορισμένη ώρα κ.α., ώστε να τους γίνουν συνήθεια και να μην χρειάζεται να τους τις υπενθυμίζεται συνεχώς.
 5. Έχε πάντα μία λίστα για ψώνια σε εμφανές σημείο, την οποία θα συμπληρώνετε, όταν τελειώνει ένα προϊόν, ώστε να έχετε πάντα ότι χρειάζεστε και να μην χρειάζεται να πηγαίνετε συνεχώς για ψώνια.
 6. Οργανώστε ντουλάπες, γραφεία, συρτάρια, ράφια, ντουλάπια κ.α. με συγκεκριμένες θέσεις για κάθε αντικείμενο ή είδος αντικειμένων, ώστε να ξέρετε πάντα που βρίσκεται ότι χρειάζεστε και να μην χάνετε χρόνο ψάχνοντάς το.
 7. Χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο για πληρωμές λογαριασμών και αγορές.
 8. Έχε πάντα την εβδομαδιαία ρουτίνα ομορφιάς σας σε εμφανές σημείο, ώστε να μην ξεχνάς να φροντίζεις τον εαυτό σου.
 9. Έχε πάντα το ημερολόγιο οικογενειακών παραδόσεων και δημιουργίας αναμνήσεων σε εμφανές σημείο, ώστε να μη χάνετε τις ευκαιρίες για δημιουργία αναμνήσεων με τα παιδιά σας.

Για να παραλάβεις το έτοιμο κιτ οργάνωσης για μαμάδες του dreamymemoriesProject δες εδώ.

Για το σπίτι

Για τη δουλειά

Για εμένα

Για τη μέλλουσα μαμά

Για τα παιδιά

Δείτε όλα τα δωρεάν εκτυπώσιμα της dreamy.gr...

#dreamyboards

#dreamychristeningBoard

Οδηγός οργάνωσης βάπτισης βήμα βήμα

Ακολουθήστε βήμα βήμα τον οδηγό για οργάνωση βάπτισης και δείτε τι χρειάζεται για να προετοιμάσετε τη βάπτιση του παιδιού σας σωστά και έγκαιρα!

Οργάνωση βάπτισης βήμα βήμα

1

Συζήτηση γονιών
Συζητήστε πως θα θέλατε να είναι η βάπτιση του παιδιού σας.

2

Όνομα
Επιλέξτε όνομα για το παιδί.

3

Ημερολόγιο οργάνωσης βάπτισης
Εκτυπώστε δωρεάν το ημερολόγιο για οργάνωση βάπτισης, για να καταγράφετε όσα χρειάζεται.

Σημειώσεις

Η ένδειξη για το χρονικό διάστημα πριν τη βάπτιση στο οποίο προτείνεται να κάνετε μία ενέργεια ή να κλείσετε μία υπηρεσία είναι ενδεικτική και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως είναι η δημοφιλία της.

4

Budget
Καθορίστε το διαθέσιμο budget για τη βάπτιση.

5

Νονοί
Προτείνετε σε φίλο/φίλη ή σε περισσότερους φίλους να γίνουν νονοί του παιδιού σας. Στείλτε στους νονούς τον δωρεάν οδηγό για οργάνωση βάπτισης για νονούς.

Δείτε ολόκληρο τον οδηγό οργάνωσης βάπτισης...

Δείτε όλους τους πίνακες οργάνωσης της dreamy.gr...

 

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Οδός Κρήτης, Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...