Δωρεάν υλικό του dreamymemoriesProject για την οργάνωση
της καθημερινότητάς σας και τη δημιουργία αναμνήσεων με τα παιδιά σας

Tips | Για το σπίτι | Για τη δουλειά
Για εμένα | Για τη μέλλουσα μαμά | Για τα παιδιά

Tips διαχείρισης χρόνου για μαμάδες

  1. Δημιουργήστε ένα πρόγραμμα δουλειών σπιτιού, ώστε να κατανείμετε τις δουλειές του σπιτιού στις ημέρες της εβδομάδας, ανάλογα με το πρόγραμμά σας. Αναθέστε συγκεκριμένες δουλειές στα μέλη της οικογένειας, ανάλογα με τις δυνατότητές τους.
  2. Δημιουργήστε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής, ώστε η διατροφή σας να είναι πλήρης και να ξέρετε πάντα τι θα μαγειρέψετε, αλλά και τι χρειάζεται να συμπεριλάβετε στη λίστα για τα ψώνια. Επίσης, μπορείτε να τοποθετήσετε έναν διάφανο φάκελο στον τοίχο ή στα πλακάκια της κουζίνας, όπου θα φυλάτε τις συνταγές σας, με τέτοιο τρόπο ώστε να διαβάζονται. Έτσι, θα μπορείτε να φέρνετε μπροστά τη συνταγή που θέλετε και να την βλέπετε μέσα από τον φάκελο με άνεση.
  3. Έχετε πάντα ένα μηνιαίο πρόγραμμα σε εμφανές σημείο με τις υποχρεώσεις σας ή και ένα μηνιαίο πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις των μελών της οικογένειας, καθώς και ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα με τα μαθήματα και τις δραστηριότητες των παιδιών, ώστε να μην χρειάζεται να τα θυμάστε και να μην ξεχνάτε τίποτα.
  4. Δημιουργήστε έναν πίνακα ρουτίνας για κάθε παιδί, ώστε τα παιδιά να γνωρίζουν ποιες είναι οι υποχρεώσεις τους κατά τη διάρκεια της ημέρας, και μπορεί να περιλαμβάνει τη διατροφή, την υγιεινή, τη μελέτη, την προετοιμασία της τσάντας τους και των ρούχων τους για την επόμενη ημέρα, τον ύπνο τους σε καθορισμένη ώρα κ.α., ώστε να τους γίνουν συνήθεια και να μην χρειάζεται να τους τις υπενθυμίζεται συνεχώς.
  5. Έχετε πάντα μία λίστα για ψώνια σε εμφανές σημείο, την οποία θα συμπληρώνετε όταν τελειώνει ένα προϊόν, ώστε να έχετε πάντα ότι χρειάζεστε και να μην χρειάζεται να πηγαίνετε συνεχώς για ψώνια.
  6. Οργανώστε ντουλάπες, γραφεία, συρτάρια, ράφια, ντουλάπια κ.α. με συγκεκριμένες θέσεις για κάθε αντικείμενο ή είδος αντικειμένων, ώστε να ξέρετε πάντα που βρίσκεται ότι χρειάζεστε και να μην χάνετε χρόνο ψάχνοντάς το.
  7. Χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο για πληρωμές λογαριασμών και αγορές.
  8. Έχετε πάντα την εβδομαδιαία ρουτίνα ομορφιάς σας σε εμφανές σημείο, ώστε να μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας.
  9. Έχετε πάντα το ημερολόγιο οικογενειακών παραδόσεων και δημιουργίας αναμνήσεων σε εμφανές σημείο, ώστε να μη χάνετε τις ευκαιρίες για δημιουργία αναμνήσεων με τα παιδιά σας.

Για το σπίτι

Για τη δουλειά

Για εμένα

Για τη μέλλουσα μαμά

Για τα παιδιά

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...