Προϊόντα για τις οικογενειακές σας παραδόσεις και τη δημιουργία αναμνήσεων

Οι μανούλες, που δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο για να οργανώσετε τις οικογενειακές σας παραδόσεις, θα βρείτε εδώ κάποια προϊόντα τα οποία μπορείτε να παραλάβετε έτοιμα.

Για παραγγελία προϊόντων, επικοινώνησε μαζί μου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων
Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων περιλαμβάνει μία γιρλάντα με 14 διπλά σημαιάκια. Τα σημαιάκια τα οποία βρίσκονται μπροστά είναι αριθμημένα, από το 1 - 14, ώστε το παιδί να μετράει αντίστροφα τις ημέρες έως την ημέρα των γενεθλίων του για 2 εβδομάδες, αφαιρώντας από έναν αριθμό την ημέρα. Καθώς το παιδί αφαιρεί το αριθμημένο σημαιάκι, αποκαλύπτεται το δεύτερο σημαιάκι με ένα γράμμα από τη φράση "Χρόνια πολλά". Έτσι, όταν κοπούν όλα τα σημαιάκια με τους αριθμούς, την ημέρα των γενεθλίων του, αποκαλύπτεται ολόκληρη η ευχούλα! Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων συνοδεύεται από μία λίστα με ιδέες για αποστολές/δραστηριότητες που σχετίζονται με την οργάνωση του πάρτι γενεθλίων του παιδιού, όπως "Επιλέξτε θέμα για το πάρτι", "Ετοιμάστε τη λίστα των καλεσμένων του πάρτι" κ.α., τις οποίες μπορείς, αν θέλεις να γράψεις πίσω από το μπροστινό σημαιάκι με τον αριθμό, εμπλέκοντάς με αυτόν τον τρόπο το παιδί στην προετοιμασία του πάρτι του!
Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής χρώματος, ώστε να ταιριάζει με το θέμα και τα χρώματα του πάρτι ή να έχει το αγαπημένο χρώμα του παιδιού!
Τιμή: 6 ευρώ

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενεθλίων

Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά
Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά περιλαμβάνει 10 θήκες-μολυβάκια αριθμημένα, από το 1 - 10, ώστε το παιδί να μετράει αντίστροφα τις ημέρες έως την ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς για 10 ημέρες, αφαιρώντας από ένα μολυβάκι την ημέρα. Στις θήκες-μολυβάκια μπορείτε να κρύψετε αινίγματα που οδηγούν σε παιχνίδια, γλυκίσματα, βιβλία, σχολικά είδη, φύλλα εργασίας κ.α., αλλά και κάρτες με αποστολές/δραστηριότητες, όπως " Οργάνωσε το γραφείο σου", Δημιούργησε ένα πρόγραμμα μελέτης" κ.α.. Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά συνοδεύεται από κάρτες με αποστολές/δραστηριότητες και αινίγματα τα οποία μπορείς να κρύψεις στις θήκες, ένα photo prop για τη φωτογράφηση της πρώτης ημέρας στο σχολείο σε σχήμα μαυροπίνακα και έντυπο για "συνέντευξη" του παιδιού την πρώτη ημέρα στο σχολείο. Το ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τη νέα σχολική χρονιά καλλιεργεί τη θετική στάση απέναντι στο σχολείο και εμπλέκει τα παιδιά στην προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά, ενώ με τα κατάλληλα παιχνίδια και φύλλα εργασίας μπορούν να θυμηθούν κάποιες από τις γνώσεις που απέκτησαν την προηγούμενη σχολική χρονιά και να προετοιμαστούν κατάλληλα!
Τιμή: 12 ευρώ

Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη στα παιδιά

Γράμμα από τον Άγιο Βασίλη
Το γράμμα από τον Άγιο Βασίλη περιλαμβάνει ένα γράμμα από τον Άγιο Βασίλη με το όνομα του παιδιού (προσωποποιημένο), ένα κενό γράμμα, για να γράψει το παιδί το γράμμα του στον Άγιο Βασίλη, έναν φάκελο για το γράμμα του παιδιού με γραμματόσημα, ένα πιστοποιητικό με το όνομα του παιδιού (προσωποποιημένο) που βεβαιώνει ότι το παιδί έχει συμπεριληφθεί στη λίστα των καλών παιδιών του Άη Βασίλη, ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης με τη γενειάδα του Άη Βασίλη χωρισμένη σε 25 τμήματα, για να τα κόβει το παιδί, μετρώντας αντίστροφα από τη 1 Δεκεμβρίου έως την ημέρα των Χριστουγέννων και ιδέες με δραστηριότητες για να γράψεις πίσω από το ημερολόγιο, ώστε να απασχολήσεις δημιουργικά το παιδί σου.
Τιμή: 8 ευρώ

Κάρτες δραστηριοτήτων για το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης
Έτοιμες κάρτες με 30+ δραστηριότητες για το χριστουγεννιάτικο σας ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για χριστουγεννιάτικες κατασκευές, μαγειρική χριστουγεννιάτικων συνταγών, ακρόαση και ανάγνωση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, ακρόαση χριστουγεννιάτικων τραγουδιών, θέαση χριστουγεννιάτικων ταινιών κ.α., για να διασκεδάσετε δημιουργικά με το παιδί σου και να ενισχύσεις τη μαγεία των Χριστουγέννων.
Τιμή: 2 ευρώ

Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης γενειάδα Άη Βασίλη
Το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης περιλαμβάνει μία χάρτινη γενειάδα του Άη Βασίλη χωρισμένη σε 25 τμήματα, για να τα κόβει το παιδί, μετρώντας αντίστροφα από τη 1 Δεκεμβρίου έως την ημέρα των Χριστουγέννων και ιδέες με δραστηριότητες για να γράψεις πίσω από το ημερολόγιο, ώστε να απασχολήσεις δημιουργικά το παιδί σου.  Δες παρακάτω επιπλέον υλικό που μπορείς να συμπεριλάβεις στο χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης.
Τιμή: 4 ευρώ

Υλικό για το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης
Έτοιμο υλικό για το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης το οποίο περιλαμβάνει την ιστορία για το έθιμο για τις χριστουγεννιάτικες κάλτσες, την σύντομη ιστορία για τη γέννηση του Χριστού, τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, το παραμύθι "Έλατο" του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, το ποίημα "Χριστούγεννα" του Κωστή Παλαμά, την ιστορία της Βασιλειάδας, της πόλης της αγάπης, που δημιουργήθηκε από τον Άγιο Βασίλη και συνταγή για εύκολα μπισκοτόσπιτα.
Τιμή: 4 ευρώ

Πακέτο οργάνωσης για κυνήγι πασχαλινών αυγών
Το πακέτο οργάνωσης για κυνήγι πασχαλινών αυγών περιλαμβάνει οχτώ έτοιμες κάρτες με αινίγματα, τα οποία θα οδηγήσουν τα παιδιά στις κρυψώνες των πασχαλινών αυγών (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσες και όποιες από τις οχτώ κάρτες θέλετε), μία κάρτα με οδηγίες για τα παιδιά, 4 πινακίδες κατεύθυνσης, που μπορείς να τοποθετήσεις, ώστε να καθοδηγήσεις τα παιδιά στις κρυψώνες και ένα στένσιλ-πατουσίτσα λαγού με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις ίχνη λαγού. Μένει να προσθέσεις τα αυγουλάκια! Τα περιεχόμενα του πακέτου αποτελούνται από χοντρό και ανθεκτικό χαρτί.
Τιμή: 6 ευρώ

Πακέτο οργάνωσης για κυνήγι πασχαλινών αυγών με κενές κάρτες
Το πακέτο οργάνωσης για κυνήγι πασχαλινών αυγών περιλαμβάνει οχτώ κενές κάρτες στις οποίες μπορείς να συμπληρώσεις αινίγματα, τα οποία θα οδηγήσουν τα παιδιά στις κρυψώνες των πασχαλινών αυγών (μπορείς να χρησιμοποιήσεις όσες και όποιες από τις οχτώ κάρτες θέλεις), μία κενή κάρτα για να γράψεις τις οδηγίες για τα παιδιά, 4 πινακίδες κατεύθυνσης, που μπορείς να τοποθετήσεις, ώστε να καθοδηγήσεις τα παιδιά στις κρυψώνες και ένα στένσιλ-πατουσίτσα λαγού με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις ίχνη λαγού. Μένει να προσθέσεις τα αυγουλάκια! Τα περιεχόμενα του πακέτου αποτελούνται από χοντρό και ανθεκτικό χαρτί.
Τιμή: 5 ευρώ

Το βάζο των αναμνήσεων

Το βάζο των αναμνήσεων
Το βάζο των αναμνήσεων είναι ένα βάζο με 63 κάρτες καταγραφής αναμνήσεων και της αντίστοιχης ημερομηνίας, στο οποίο μπορείτε να φυλάτε τις όμορφες ή και αστείες αναμνήσεις της οικογένειάς σας, καθώς και τα επιτεύγματα και τις έξυπνες ή και αστείες ατάκες των παιδιών. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, και όχι μόνο, μπορείτε να το ανοίγετε και να διαβάζετε όσα έχετε καταγράψει, ώστε να τα ξαναθυμηθείτε, αλλά και να διασκεδάσετε οικογενειακώς. Το βάζο των αναμνήσεων μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία και διατήρηση των αναμνήσεών σας, καθώς και στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παιδιών σας.
Τιμή: 10 ευρώ

Το βάζο των καλοκαιρινών αναμνήσεων

Το βάζο των καλοκαιρινών αναμνήσεων
Το βάζο των αναμνήσεων είναι ένα βάζο με 63 κάρτες καταγραφής αναμνήσεων και της αντίστοιχης ημερομηνίας στο οποίο μπορείτε να φυλάτε τις όμορφες ή και αστείες αναμνήσεις της οικογένειάς σας, καθώς και τα επιτεύγματα και τις έξυπνες ή και αστείες ατάκες των παιδιών κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών.
Τιμή: 10 ευρώ

Βάζο αντι-βαρεμάρας

Βάζο αντι-βαρεμάρας
Το βάζο αντι-βαρεμάρας είναι ένα βάζο γεμάτο με ιδέες απασχόλησης για παιδιά για τις ώρες που παραπονιούνται ότι βαριούνται, αλλά και για να τα κατευθύνουμε να ασχοληθούν με δραστηριότητες από διάφορες κατηγορίες. Πώς παίζεται; Το παιδί επιλέγει ένα χαρτάκι και απασχολείτε με τη δραστηριότητα που του προτείνει. Περιλαμβάνει χαρτάκια με 100+ ιδέες για δραστηριότητες από διάφορες κατηγορίες (Τέχνη, Γλώσσα, Μαθηματικά, Γεωγραφία, Προγραμματισμό, Κατασκευές, Άθληση, Δουλειές, Ιστορία, Μαγειρική, Υγιεινή, Παιχνίδια ρόλων, Φυσική κ.α.).
Τιμή: 12 ευρώ

Για παραγγελία προϊόντων, επικοινώνησε μαζί μου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 2810332112.
Το κόστος των μεταφορικών είναι 3 ευρώ ανά παραγγελία.

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...