Η ιδέα

Η ιδέα για την ανάπτυξη της διαδικτυακής πλατφόρμας dreamy.gr γεννήθηκε όταν ο ο σύζυγός μου κι εγώ διακοσμούσαμε το σπίτι μας και παράλληλα οργανώναμε το γάμο μας.

Εγώ, ως γνήσια Παρθένος, διακατέχομαι, δυστυχώς για τον άντρα μου, από τελειομανία. Έτσι, σπάνια εντυπωσιαζόμουν από τα έτοιμα προϊόντα, τα οποία κυκλοφορούσαν στην αγορά. Είτε δεν είχαν τις κατάλληλες διαστάσεις, είτε δεν ταίριαζαν με τις αποχρώσεις και το ύφος που επιθυμούσαμε, είτε απλά δεν ήταν όπως τα είχαμε ονειρευτεί.

Τελικά, τα περισσότερα έπιπλα και αρκετά από τα διακοσμητικά του σπιτιού μας, όπως και τα περισσότερα είδη του γάμου μας, κατασκευάστηκαν κατά παραγγελία, ικανοποιώντας απόλυτα τις ανάγκες μας.

Η διαδικασία όμως εύρεσης δημιουργών, ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς να υπερβούμε τον διαθέσιμο προϋπολογισμό μας, ήταν ιδιαίτερα χρονοβόρα και κοπιαστική.

Η dreamy.gr δημιουργήθηκε για να σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσετε μοναδικές ή και προσωποποιημένες custom made δημιουργίες με τα χαρακτηριστικά τα οποία επιθυμείτε, εύκολα, γρήγορα και με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Στόχος μας είναι, όταν αποκτάτε αντικείμενα μέσω των δημιουργών της dreamy.gr, να αναφωνείτε αυθόρμητα "dreamy"!

Φωτεινή  Σηφάκη

Ιδρύτρια
Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών,
Lighting design - Multimedia MSc

Επικοινωνία

 • Διεύθυνση:
  Κοκκίνη Χάνι,
  Ηράκλειο Κρήτης,
  Τ.Κ. 715 00

 • Email:
  dreamy_email

 • Τηλέφωνο επικοινωνίας:
  +30 2810332112

Social media

Διακρίσεις/Προγράμματα

abchub-logo

Aegean-Startups-logo

nbg-business-seeds-logo

WomenDo-business-logo

Browse top selling WordPress Themes & Templates on ThemeForest. This list updates every week with the top selling and best WordPress Themes www.bigtheme.net/wordpress/themeforest

Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση cookies. Μάθετε περισσότερα...